Екс-гравець луцької «Волині» відсудив у російського клубу 40 мільйонів

08 Травня 2018, 17:15
Марко Девіч 1858
Марко Девіч

Футболіст Марко Девіч судився з російським клубом «Ростов» через розірвання контракту.

Відомий український спортсмен, що грав у луцькій «Волині», харківському «Металісті» та донецькому «Шахтарі», а також був футболістом збірної України, відсудив у російського футбольного клубу «Ростов» 40 мільйонів рублів. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на російські ЗМІ. 

Згідно з їх інформацією, півторарічний контракт із росіянами Девіч підписав на початку минулоро року. Проте, вже за кілька місяців, у червні 2017-го контракт розірвали. Спершу мова була про те, що розійшлися росіяни і Девіч «за згодою сторін». Пізніше з'ясувалося, що зразу після того,як контракт розірвали, спортсмен звернувся до ФІФА, звинувативши росіян у неправомірних діях. В результаті, український футболіст суд виграв.

Тепер, відповідно до рішення, росіяни повинні відшкодувати Марку Девічу майже 40 мільйонів російських рублів, що становить за поточним курсом більше 16 з половиною мільйонів гривень. 

За «Ростов» спортсмен зіграв тільки 6 матчів. Зараз Девіч грає у клубі Ліхтенштейну, який бере участь у Першій лізі Швейцарії.

Читайте також: Час бомбардирських подвигів: огляд 12-го туру чемпіонату Волині з футболу.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром