Для молоді Боратинської громади організували швидкі побачення

29 Лютого 2024, 10:11
Для молоді Боратинської громади організували швидкі побачення 458
Для молоді Боратинської громади організували швидкі побачення

Днями за сприяння Молодіжної ради при Боратинській сільській раді відбулася зустріч для молоді громади у форматі швидких побачень. 

Це організований формат знайомства, де учасники проводять короткі, зазвичай тривалістю від трьох до десяти хвилин, побачення з різними людьми за один вечір. Про це написали на сторінці громади. 

«Це наш перший захід як молодіжної ради. Дуже приємно, що молодь громади проявила активність та відвідала його. Усього були присутніми 10 представників та представниць молоді. Метою зустрічі було познайомити молодих мешканців і мешканок різних населених пунктів громади між собою. Впевнені, що це дійство стало хорошим початком нашої роботи. Тому слідкуйте за нами та доєднуйтесь до наших заходів», – відгукувалась про захід голова Молодіжної ради Олександра Лось.

Крім основної частини, учасники та учасниці змогли неформально поспілкуватися, пограти в настільні ігри та отримати нові корисні знайомства. Такі неофіційні зустрічі сприяють мережуванню молоді, спільному пошуку та поширенню нових ідей, що в свою чергу дасть позитивний поштовх розвитку молодіжної спільноти у громаді.

Читайте також: В ЛНТУ організували марафон швидких побачень

 

 
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024