Авторитетні лучани знялись у відеопроекті на підтримку поліції

23 Березня 2016, 16:11
1790 Джерело: volyn.tabloyid.com

Луцька патрульна поліція 27 березня відзначатиме 100 днів своєї діяльності.

Спеціально до цієї першої знакової дати у новоствореній структурі підготували відеопроект, де відомі та авторитетні лучани висловлюються на підтримку луцьких поліцейських, пише «Таблоїд Волині».

Як розповіла виданню речниця патрульної поліції у Луцьку Ольга Бузулук, у проекті взяло участь 20 людей. За результатами зйомок планують зняти шість відеороликів. Дві відеороботи вже опублікували на офіційних сторінках поліції.

Слова підтримки прозвучали від радіоведучої Вікторії Жуковської та отця Романа Мойсея. Ще двоє людей висловляться з екранів лептопів завтра та післязавтра. Хто це має бути – поки тримають у секреті. А 27 березня обіцяють опублікувати й фінальну змонтовану роботу.

Відомо, що окрім Вікторії Жуковської та Василя Мойсея, у проекті взяли участь генеральний консул республіки Польща у Луцьку Беата Бживчи, адміністратор луцької «Книгарні Є», поетеса Ганна Луцюк та президент благодійного фонду «Стопрак» Марія Адамчук. Зйомки велися спільно з оператором «Громадського.Волинь» Миколою Ребриком. За словами Ольги Бузулук, основна мета такої роботи – підтримати луцьких патрульних.

«Хтось радіє змінам, хтось ставиться до них скептично, а хтось взагалі не вірить, що це реально. Всі хочуть змін, але змінюватись ніхто не хоче. Ми надали їм величезний кредит довіри. Я щиро вірю у те, що за нову поліцію дбає не лише держава, яка надає їм форму, машини, зброю, а й прості люди нашої країни, які будуть допомагати і вірити у них. Аби з часом ми з впевненістю сказали, що поліція з народом. Не будь диванним зрадофілом – підтримай нашу нову поліцію», – закликає Вікторія Жуковська.

 

 

"Не будь диванним зрадофілом – підтримай нашу нову поліцію"Емоційна, справедлива, позитивна радіоведуча Вікторія Жуковська розповіла, чому важливо, аби нову поліцію підтримували громадяни.#lutskpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Луцька 22 березень 2016 р.

 

До речі, Ольга Бузулук розповіла, що для кожного респондента підготувала коротенькі тези для відео і приємно здивувалась з того, що ніхто їх не використовував. Кожен сам знайшов потрібні слова підтримки.

«Багато людей говорить, що нічого не змінилося, але поглянути на тих молодих хлопців і дівчат, які зараз нас захищають, які роблять добрі справи і справи милосердя. Я бачив по телебаченню, як наші патрульні допомогли безпритульному, як наші луцькі патрульні допомагали собаці, яку збили. І це досить великий показник для мене, як для людини, яка живе в цьому місті, зустрічається й спілкується з багатьма людьми. Багато чого змінилося тому, що люди почали більше довіряти поліції. Поліція краще відноситься до людей. І зараз коли їздиш машиною по місту, тобі не «моргають», не кажуть, що там стоїть хабарник. Ти їдеш і бачиш, що поліція на своєму місці, вона патрулює, їздить і допомагає людям», – висловився отець Василь Мойсей. 

 

 

Отець Роман Мойсей:"Багато чого змінилося, тому що люди почали довіряти поліції, поліція краще відноситься до людей. Тепер ти їдеш по місту, і тобі вже не моргають, що там стоїть хабарник. Тепер ти їдеш і бачиш, що поліція на своєму місці, що вона патрулює та допомагає людям".#lutskpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Луцька 22 березень 2016 р.

 

Коментарі
23 Березня 2016, 23:22
у луцьку авторитети та в якіх колах.у мого кота наприклад собака в авторитеті.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром