У Луцьку в гаражі «накрили» підпільний горілчаний цех

07 Травня 2018, 13:01
Майже 250 пляшок горілки 2305
Майже 250 пляшок горілки

На території гаражного кооперативу в обласному центрі Волині правоохоронці виявили підпільний цех, де виробляли підроблену продукцію відомих торгівельних марок.

Про це повідомила прес-служба ДФС у Волинській області.

У понеділок, 7 травня, податківці повідомили про припинення діяльності у Луцьку підпільного цеху, у якому правопорушники виготовляли підроблену оковиту відомих вітчизняних брендів. Обшук на території гаражного кооперативу провели у рамках кримінального провадження оперативники та співробітники поліції, які займаються фінансовими розслідуваннями під процесуальним керівництвом прокуратури області.

На місці виробництва фальсифікату правоохоронці вилучили близько 250 пляшок готової до продажу горілки з етикетками відомих брендів і підробленими акцизками, майже 300 літрів етилового спирту, марки акцизного збору, порожні пляшки, корки, електронасоси і фільтри тощо.

Усього правоохоронці вилучені товарів підакцизної групу на суму більше 100 тисяч гривень. Нині проводиться досудове розслідування, встановлюють усіх осіб, причетних до протиправної діяльності. 

Читайте також: Лучанин виготовляв фальсифіковану горілку

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром