Старе місто: мешканці проти парковок на їх території

22 Липня 2015, 14:21
8074

Мешканці, які проживають в зоні історико-культурного заповідника «Старе місто», - проти встановлення парковок біля їхніх будинків.

Відповідне звернення вони спрямували до Луцької міського голови Миколи Романюка.

« Ми, мешканці історико-культурного заповідника «Старе місто», протягом багатьох років спостерігали за спробами влади щось зробити для історичної чатисни міста. Далеко не завжди ці нововведення приносили позитивні наслідки. Найбільшим негативом вважаємо функціонування на Замковій площі автостоянки", - йдеться в документі.

Під відповідним зверненням підписалися жителі вулиць Драгоманова і Братковського.

До слова, під час засідання виконкому підтримали проект рішення щодо організації руху транспорту в старій частині міста. Однак питання врегулювання парковок викликало і чимало дискусій серед членів виконкому. У "Старому місті" облаштують п’ять парковок, які приноситимуть кошти в міський бюджет, загалом уся система буде автоматизована та оснащена камерами відеоспостереження.

Члени виконкому цікавилися тим, яким чином планують обмежити в`їзд на територію Старого міста, обговорили ціну парковок та інші питання.

Заступник міського голови Лариса Соколовська запропонувала створити комісію, до якої ввійдуть і мешканці, щоб вирішити проблемні питання.

Нагадаємо, що питання  щодо в`їзду у Старе місто обговорювали кілька тижнів тому у ЦНАПі під час засідання круглого столу.

 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром