«Забіг на шпильках»: повідомили, скільки жінок перевірилися в мамолога, та в скількох виявили рак

07 Травня 2018, 10:40
Забіг на шпильках - результати 2736
Забіг на шпильках - результати

Торгово-розважальний центр «ПортCity» організував масштабну соціальну подію – «Забіг на шпильках». Завдяки проекту майже двісті жінок змогли перевірити молочні залози на онкологічні захворювання.

Протягом трьох днів, з 27 по 29 квітня, біля «ПортCity» працювали медики Волинського обласного онкологічного диспансеру, які зробили 195 мамографій.

Жінки розповіли, що йти у лікарню – страшно, до того ж не всі мають кошти на обстеження. Дехто робить мамографію регулярно, а дехто – прийшов вперше після народження дітей.

1
Проект «Забіг на шпильках»
Проект «Забіг на шпильках»

Згідно попередніх результатів лікарі підтвердили один факт захворювання на рак. Жінка уже звернулася до медиків, які призначили лікування. Ще один випадок – підозра на рак, остаточний діагноз буде встановлений після додаткового обстеження. У десяти жінок виявили передраковий стан, є жінки з фіброкістозною мастопатією та кістою. Тож усім, у кого виявили  проблеми, лікарі призначать лікування.   

ТРЦ «ПортCity» та Волинський обласний онкологічний диспансер нагадують, що для жінок після 30 щорічне обстеження у мамолога – обов’язкове, рання діагностика рятує життя. Не будьте байдужими до свого здоров’я.

ТРЦ «ПортСity» висловлює також подяку співорганізаторам «Забігу на шпильках»: СК «Лучеськ», благодійному фонду «СтопРак» та Волинському обласному онкологічному диспансеру.

Завдяки проекту майже двісті жінок змогли перевірити молочні залози на онкологічні захворювання
Завдяки проекту майже двісті жінок змогли перевірити молочні залози на онкологічні захворювання

Забрані кошти від реєстраційних внесків, а це більше 500 чоловік,  в сумі понад 20 тисяч гривень передадуть в благодійний фонд «Стоп Рак» для боротьби та попередження раку молочних залоз. Кошти витратять на інформаційну кампанію та виїзне обстеження жінок в регіоні.

Увага! Усі жінки, які пройшли обстеження, та у яких не виявили жодних патологій, згідно висновку лікарів Волинського обласного онкологічного диспансеру, отримають інформаційне повідомлення від ТРЦ «ПортCity» з підтвердженням, що ви ЗДОРОВІ.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром