У Луцьку розкажуть, як волонтерити ефективно

06 Травня 2018, 09:40
Тренінг про волонтерство 1676
Тренінг про волонтерство

У Молодіжному Центрі Волині, що розташований на вулиці Градний узвіз, 5, відбудеться навчання для громадських активістів «Все про волонтерство: Залучай, координуй, досягай!».

Захід проходитиме впродовж двох днів, 11 та 12 травня. 11 травня – з 10:00 по 18:00, 12 травня – з 14:00 по 19:00.

Під час тренінгу учасники ознайомляться із ключовими теоретичними засадами та практичними навичками, які необхідні для ефективного залучення молодих людей до волонтерської діяльності.

Волонтерство відкриває багато можливостей для кожної людини, бо воно дозволяє спробувати себе в будь-якій сфері. Як не крути – це можливість почати шукати себе та знаходити ту діяльність, яка буде до вподоби. Також це хороша практика і підмога для громадських організацій та інших установ, оскільки саме наявність волонтерів дозволяє провести захід на якіснішому рівні.

Взяти участь запрошують 25 громадських активістів, які  мають досвід координації волонтерів та участі у волонтерських проектах, поділяють цінності взаємодопомоги та прагнуть надалі проводити тренінги з координації волонтерів за наданою методикою.

ЗАВДАННЯ ТРЕНІНГУ

  1. Розвинути компетентність учасників включових теоретичних та практичних аспектах волонтерської діяльності та менеджменту волонтерських програм.
  2. Поінформувати учасників про сутність, роль та форми волонтерської діяльності молоді, глобальні та локальні підходи до залучення, менеджменту та мотивації волонтерів.
  3. Ознайомити учасників із кращими практиками та інструментами роботи з волонтерами.
  4. Сформувати навички учасників та надати інструменти, необхідні для подальшого якісного та ефективного залучення молоді до волонтерської діяльності.

Організатори зазначили, що участь у тренінгу безкоштовна.

ЯК СТАТИ УЧАСНИКОМ?

Зареєструватися тут: https://goo.gl/forms/DLq0mXjlHBHGStr13

Дедлайн: 10 травня 2018 року, до 12:00.

Результати відбору: з 16:00, 10 травня 2018 року.

Афіша
Афіша

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром