Луцьке підприємство «Рута» пропонує навчання та працевлаштування студентам ЛНТУ

17 Лютого 2024, 18:37
Луцьке підприємство «Рута» пропонує навчання та працевлаштування студентам ЛНТУ 3477
Луцьке підприємство «Рута» пропонує навчання та працевлаштування студентам ЛНТУ

Представники ТОВ «ВГП», які представляють підприємство «Рута» розповіли студентам ЛНТУ про унікальні можливості навчання, практики та працевлаштування у ТОП-компанії в tissue-галузі.

Разом із роботодавцями до ЛНТУ завітали фахівці Центру зайнятості, які закликали студентів до співпраці, адже спеціалісти відкриті до спілкування із молоддю, готові надавати консультації з приводу працевлаштування, проходження співбесіди чи написання резюме. Про це повідомили на сайті Луцького національного технічного університету.

Основними спікерами заходу виступили пані Наталія, яка забезпечує напрям управління персоналом на ТОВ «ВГП» та головний технолог Роман, який знається на виробництві і, до того ж є випускником ЛНТУ.

Вони розповіли про інженерні напрями, які забезпечує компанія, вакансії, виробничі процеси, як функціонує підприємство та власне, яку продукцію виготовляє.

Зокрема, компанія ВГП виготовляє санітарно-гігієнічну продукцію під ТМ «Рута». Це підприємство не повного циклу, тобто компанія закуповує сертифіковану європейську сировину, а уже в Луцьку відбувається порізка та пакування продукції, яку можна спостерігати на полицях магазинів.

Компанія існує на ринку 25 років та представлена по всій території України та в Європі й не тільки під ТМ «Рута», а й під іншими торговими марками.

«Tissue – це дуже молоде спрямування в Україні і нині тут є лише три великі компанії. Один із найбільших виробників – наше ТОВ «ВГП». В нас нове обладнання і ми шукаємо молодих спеціалістів, щоби навчити сучасних технологій для подальшої роботи в компанії», – зауважив головний технолог.

Спікери розповіли про продукцію, яку виготовляють, а це санітарно-гігієнічні вироби: туалетний папір, хустинки носові, серветки паперові, декоративні серветки, Private label (продукція, яку замовляють торгові сітки, наприклад «Метро», «Ашан», «Сільпо», «Сім23»). 40% продукції експортують у країни Балтії та Європи.

«Наша компанія не дуже велика, складається орієнтовно з 450 працівників та відповідає середнім масштабам в Україні. А от щодо об’ємів виробництва, то на сьогодні виготовляють 1200 тонн продукції на місяць», – розповідають роботодавці.

Гостьові спікери та студенти вибудували ефективний діалог, адже компанія пропонує цікаві пропозиції навчання та працевлаштування для молоді. Водночас студенти мали можливість напряму дізнатися тонкощі роботи на виробництві, можливості кар’єрного зростання, участь у програмі дуальної освіти, робочий графік, умови та оплату праці.

«Ми даємо вам унікальну нагоду прийти до нас на навчання, щоби стати інженером, менеджером, керівником… все залежить від вас. Ми є дуже гнучкими та відкритими до нових ідей і до нових кадрів, готові ділитися досвідом з потенційними нашими працівниками і чекаємо в нашій команді», – закликають роботодавці.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024