У Луцьку студенти-дизайнери зізналися у любові до своєї справи на оригінальній виставці

15 Лютого 2024, 13:47
Студенти-дизайнери 473
Студенти-дизайнери

До Дня усіх закоханих студенти-дизайнери ЛНТУ вирішили продемонструвати власну закоханість в улюблену справу на виставці. 

Студенти кафедри архітектури і дизайну презентували виставку макетів «Закохані у дизайн  під науковим керівництвом доцентки Наталії Скляренко. Про це йдеться на сайті вишу.

Оглянули виставку ректорка ЛНТУ Ірина Вахович та проректорка з НПР та досліджень Олена Лютак. Вони відзначили професійність здобувачів освіти у тонкій кропіткій дизайнерській роботі та побажали натхнення на нові творчі здобутки.

Подякував науковцям кафедри архітектури і дизайну за надану студентам можливість реалізувати власний потенціал та творчі задуми декан ФАБД Олександр Андрійчук.

«Тут ви бачите роботи студентів першого курсу, далі ці роботи будуть виконуватися вами за допомогою програм 3D моделювання. Тож я вам бажаю натхнення, мотивації і, звичайно, справжнього кохання», – сказав він.

Доцентка кафедри архітектури і дизайну Наталія Скляренко розповіла про те, що назва виставки досить символічна, бо представлені твори зроблені з любов’ю, зроблені власними руками тих студентів, які пропустили свій твір через свою душу.

На виставці представлені іграшки-трансформери, макети інтер’єрів. 

«Багато хто зі студентів називав цю роботу втіленням дитячої мрії, коли в дитинстві вони мріяли про створення власного іграшкового будиночку», – розповідає Наталія Скляренко.

Митці ознайомили присутніх зі своїми роботами, розповіли про те, який сенс вкладали у мистецький твір, які використовували матеріали та скільки часу витрачали на виготовлення робіт. Одночасно присутні мали можливість побачити відео, на якому студенти відобразили власне творчий процес та технологію виготовлення іграшок.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024