Найкращим спортсменам Луцька вручили сертифікати на іменні стипендії

14 Лютого 2024, 15:50
У стінах Луцької міської ради найкращим спортсменам громади вручили сертифікати 646
У стінах Луцької міської ради найкращим спортсменам громади вручили сертифікати

У стінах Луцької міської ради найкращим спортсменам громади вручили сертифікати номіналом 54 тисячі гривень на іменні стипендії.

Відповідно до розпорядження міського голови, така фінансова підтримка надається представникам галузі спорту за результатами попереднього року.   У 2024 році стипендії отримають 49 спортсменів, які торік гідно представили громаду на міжнародних змаганнях різного рівня. Про це написали на сайті Луцькради. 

Зокрема, 30 із них – це переможці та призери змагань із олімпійських видів спорту, 15 – із неолімпійських, 4 – із видів спорту для осіб з інвалідністю.

У цьому році кількість іменних стипендіатів зросла з 30 до 49 осіб, а розмір стипендії збільшився до із 3200 до 4500 гривень.

 

Після вручення сертифікатів перед присутніми виступили спортсмени Андрій Микитюк (важка атлетика) та Анастасія Коновальчук (французький бокс). 

«Від імені нашої спортивної сім’ї хочемо висловити  величезну вдячність за те, що громада розуміє, яку працю ми вкладаємо у наші медалі. І як важливо для нас, повертаючись додому зі змагань, знати, що наша громада нас чекає», – сказала боксерка. 

У ході зустрічі із провідними спортсменами міський голова Ігор Поліщук вручив стипендіатці Єлизаветі Труш посвідчення і нагрудний знак майстра спорту України з тенісу.     

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024