У Луцьку проведуть благодійну інтелектуально-розважальну гру, щоб купити дрон для військових

14 Лютого 2024, 13:39
Фото ілюстративне 531
Фото ілюстративне

У розважальному центрі «Промінь» пройде благодійна гра «Mind Game», за кошти з якої придбають дрон FPV для одного з луцьких підрозділів.

Початок події – о 19:00 22 лютого. Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

«Ми усвідомлюємо важливість закриття потреб, які допоможуть нашим захисникам та захисницям наближати перемогу, тож влаштовуємо благодійну гру», – зазначають організатори заходу.

Участь в інтелектуально-розважальній грі може взяти кожен. Для цього необхідно зібрати команду до десяти людей та зареєструватися за посиланням.

Тема гри – Луцьк та Україна.

Вхід – будь-яка паперова купюра від 100 гривень (всі кошти будуть спрямовані на придбання дрона).

Додаткові запитання або ж уточнення щодо заходу можна дізнатися за номером:  097 163 7364.

Читайте такожНа благодійному аукціоні неподалік Луцька зібрали понад два мільйони гривень для ЗСУ

 

Довідково: Гра «Mind Game» складається з девʼяти турів по 6-8 запитань в кожному. Час відповіді на кожне питання – 30 секунд.  Після пʼятого туру передбачена перерва на 10-15 хвилин, щоб організатори порахували проміжні бали, а команди поспілкуватись між собою та поділитись враженнями.

Всі тури різноманітні, кожен має свою окрему тематику або специфіку. Завдяки грі, учасники зможуть не лише прокачати своє логічне мислення, а й дізнатися більше про своїх друзів по команді, отримати позитивні емоції, навчитись злагоджено працювати, а також відчути дух суперництва і проявити себе.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024