Крилова: мешканці проти перейменування

22 Березня 2016, 13:27
3289 Джерело: www.volynpost.com

Лучани, що проживають на вулиці Крилова, виступають проти того, аби її хоч якось перейменовували.

Про це стало відомо на засіданні комісії з питань упорядкування назв вулиць у вівторок, 22 березня.

До міської ради надійшло звернення, у якому лучани зібрали підписи проти перейменування вулиці, на якій вони проживають. Лучани стверджують, що це сприяє розпалюванню ворожнечі.

Звернення підписало 36 власників житлових і нежитлових приміщень з вулиці Крилова. Член комісії, депутат Микола Федік зазначив, що комісія повинна діяти рішучіше.

«Ми маємо брати на себе вольові рішення. Бо в іншому випадку ми не перейменуємо нічого», - зауважив депутат.

Наталія Бунда також вважає, що мешканці вулиці просто не хочуть створювати собі додаткові незручності, бо яку б назву їм не запропонували – вони будуть проти.

Проте секретар міської ради Юлія Вусенко стверджує, що думку людей потрібно брати до уваги, аби потім вони не з’явилися на сесійне засідання.

Член комісії, депутат Павло Данильчук зазначив, що зустріч із мешканцями буде витрачанням часу.

«Давайте не боятися, що прийдуть одні, прийдуть інші. Це буде трата часу і ми просто посваримося з людьми. Треба розділяти питання – декомунізації і перейменування тих вулиць, які не несуть смислового навантаження до Луцька», - зазначив депутат.

На комісії вирішили повернутися до обговорення перейменування вулиці Крилова на наступному засіданні.

Коментарі
22 Березня 2016, 15:57
А що вже Крилов зробив поганого для України ?? Не ті басні написав.Чи депутати проволять з персонажами анлогію відносно себе Хай вирішують більш важливі питання Від перейменування вулиці життя точно краще не стане.
22 Березня 2016, 19:09
Видко гранди польщі застеляють оченята от і готові цьомкати зади полякам. Може вже готові відділятися до польщі і є їх агентами? Спершу відремонтуєте і утепліть будинки, фасади і дахи і лише тоді проявляєте вольові якості. Не врахуєте наше бажання Готуйтеся до скасування рішень через суди. Тут живуть УКРАЇНІ яким шаровата не навязуватиме чужу волю!
22 Березня 2016, 20:58
Щодо значної кількості російськомовних то це відверта брехня та наклеп (сором представнику Інституту Національної Памяті). Ми усі українці і україномовні. Подібні наклепи це ницо і примітивно! Підписали не просто 36 жителів, а 36 представників від квартир і установ. Спершу зробіть капітальний ремонт фасадів з утепленням, і ремонт дахів. Про, що пані Лесі Бондарук і пану Шибі вказали першого разу. На, що видно останні дуже образились. Досить видурювати. А то їм бач неподобається що Золотий Дукат на вул Крилова. Поряд з вул Крилова є вул Пушкіна, вул Шевченка, вул Лесі Українки, усі на честь кого названо проживали у часи Російської Імперії. Крилов мав відношення до козацтва. Не з того почали комісія. <br/>Я особисто не проти вулиці Вітовта Великого чи Андрія Кузьменка (Скрябіна) але не з цими обдертими фасадами та діравими дахами. Спершу ремон - не лише жителі вулиць повинні відчувати дискомфорт, за фантазії окремих пропагандонів.<br/>Ремонт дороги то для автомобілів а не для жильців &quot;вул Вітовта Великого&quot;.
23 Березня 2016, 10:19
Данильчуку не правильно мама навчили ставитись до людей - не питання боятися чи прийдуть а питання поваги до людей. Звик на горло брати ото, у своєму селі і бери. Понаїхали тут ....
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024