У луцькій бібліотеці відбудеться кінопоказ фільму «Довбуш»

07 Лютого 2024, 15:21
Кінопоказ "Довбуша" 292
Кінопоказ "Довбуша"

Внутрішньо переміщених осіб та жителів Луцької громади запрошують на перегляд українського історичного фільму «Довбуш», створеного режисером Олесем Саніним

Подія відбудеться 11 лютого о 16:00 в приміщенні бібліотеки-філії для дорослих №4, що на вулиці Привокзальній, 13а. Про це у фейсбуці повідомляють організатори.

Цей пригодницько-історичний екшн відкриває історію Олекси Довбуша, найвідомішого ватажка опришків, що став символом боротьби за справедливість і свободу в Карпатах у XVIII столітті.

«Фільм «Довбуш» занурює нас у захоплюючу епоху повстань проти польської шляхти, відтворюючи справжні історичні події з неперевершеною майстерністю. Це кіно не просто розповідь про минуле, це потужний заклик до єдності, нагадування про важливість незламності духу та відстоювання своїх прав і свобод. Не пропустіть можливість стати частиною цієї надихаючої історичної подорожі, де кожен кадр відгукується у серцях небайдужих до історії своєї країни. Долучайтеся до нас, щоб разом пережити незабутні моменти гордості за нашу спільну Батьківщину», – йдеться в анонсі. 

Реєстрація для участі – за посиланням.  Відправка реєстраційної форми не означає автоматично участь у заході. Після розгляду форм кожен учасник отримає повідомлення з підтвердженням участі у заході. Участь у заході безкоштовна.

 За детальною інформацією звертайтесь за телефоном: +380665275729 (Мирослава, координаторка проєкту).

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024