У Луцьк з концертом приїде ENLEO: спеціальною гостею стане Аліна Жук

06 Лютого 2024, 17:54
Enleo АНОНС 845
Enleo

Співак з Маріуполя ENLEO вперше відвідає місто Луцьк в межах туру «Молодість» на підтримку однойменного альбому. Спеціальною гостею вечора стане луцька блогерка та співачка Аліна Жук.

Концерт відбудеться в заміському комплексі Gosti 17 лютого, о 19:00. Про це журналістам Район.Луцьк повідомили організатори.

ENLEO – співак, відомий своїми романтичними хітами. Емоційний та відвертий виконавець привертає увагу мільйонів. Глибина його робіт сягає найвіддаленіших куточків душі та відгукується у кожному серці. ENLEO став популярним з випуском каверу на пісню Another Love, яку виконував Tom Odell

Цікаво, що навіть сам Tom Odell схвально відгукнувся про кавер-версію свого хіта. Відтоді вуличний музикант Нікіта Леонтьєв став дійсно популярним українським артистом і тепер збирає зали по всій країні.

Цього вечора ENLEO представить свій перший альбом наживо. Прозвучать роботи «Чорне море», «Вальс під вибухи», «Бій подушками», а також яскраві кавери «Інша любов», «Веди мене в храм» та інші добре відомі та нові композиції. 

«Обов’язково приходьте, щоб заспівати разом та класно відпочити у теплій дружній компанії. Побачимось!» – кажуть організатори.

Купити квитки можна за посиланням.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024