Рівненська: п'яного водія довелося «виколупувати» з автівки

03 Травня 2018, 11:30
Водій закрився у авто 2578
Водій закрився у авто

Порушник правил безпеки руху закрився від поліцейських у салоні авто і заявив, що йому зле, але медикам теж не відкрив.

Про це у Facebook повідомила прес-служба патрульних.

У ніч на четвнр, 3 травня, патрульні зафіксували порушення ПДР легковиком Volkswagen Passat на вулиці Рівненській у Луцьку: водій проігнорував червоний сигнал світлофора.

Правоохоронці зупинили порушника, але коли підійшли до авто, за кермом вже нікого не було – водій пересів на пасажирське сидіння, мовляв, це не він був за кермом. Як пояснили у прес-службі, спілкуватися з патрульними він не захотів, зачинився у машині, повідомив, що йому зле і викликав «швидку».

Втім, медикам дивний чоловік також не відчинив двері. Після цього правоохоронці, прийнявши як версію, що людина дійсно почуває себе погано і, можливо, потребує допомоги, вибили скло автівки і «звільнили потерпілого». Проте, «врятований» відмовився від допомоги медиків і навіть від проходження кардіограми.

Як згодом з'ясувалось, дивна поведінка порушника пояснювалась просто – він був п'яним. 

Як наслідок, водій отримав від патрульних два протоколи: за керування транспортом у стані сп''яніння і за злісну непокору представникам закону, а також постанову за порушення правил дорожнього руху. Його «Фольксваген» евакуювали на штрафмайданчик.

Читайте також: ЛПЗ: патрульним довелось рятувати п'яного водія від розгніваних лучан

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром