Головну муніципалку міста обізвали сепаратисткою через демонтований кіоск

21 Березня 2016, 17:19
3083

У кабінеті керівника муніципальної поліції луцької міської ради Юлії Сиротинської виник скандал із підприємцем, чий кіоск демонтували.

Справа в тому, що на Молоді, 8 прибрали кіоск, який встановили незаконно.

Розбиратися за своє майно прийшов підприємець на чолі з дружиною та трьома жіночками, які представилися членами будинкового комітету.

Дружина підприємця відзначила, що написала заяву у поліцію про те, що її пограбували:

«Це сепаратисти так роблять. Так не робиться. Треба з людьми добре бути. Хто так робить? Так бандити роблять».

Також люди мали претензії з приводу того, що кіоск демонтували вночі, на що начальник муніципальної поліції відповіла: «Об’єкти комерційного призначення демонтовують у ранішню або вечірню пору з метою уникнення  навантаження на рух транспорту на вулицях міста. Ми можемо починати свою роботу відповідно до табелю робочого часу з третьої години ночі разом з підрядною організацією».

Юлія Сиротинська відзначила, що власники кіоску будуть повідомлені, коли зможуть забрати своє майно, відшкодувавши вартість демонтажу. Також чиновниця пояснила, чому демонтували об’єкт:

«Об’єкт стояв без договору оренди без погоджувальних документів, без будь-яких інших документів. На виконання рішення виконавчого комітету ці об’єкти були демонтовані. Торговий кіоск разом з торгівельним обладнанням».

1


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
21 Березня 2016, 20:07
Юля, все правилбно. тримайся.
22 Березня 2016, 10:49
Не смійте відавати той срач,
23 Березня 2016, 17:57
Правильно чистіть місто від цих гадючників. А ця спекулянтка сичить,як жаба.А то для них ні законів, ні совісті.Молодці
23 Березня 2016, 19:21
Новини України Ларки,які повиростали як гриби по Луцьку, в свій час без допомоги влади самотужки дали можливість людям вижити.Ці люди ні в кого нічого не вкрали,як могли так виживали... Сичить,як змія,кажете...А ви на її місці були???Звичайно потрібно в місті наводити порядок, але в такому випадку влада повинна надати інше приміщення родині...<br/> А тепер подивимось на принциповість ...За якими документами та за чиїм дозволом виріс 3-х поверховий будинок з тильної сторони Будинку офіцерів? в історичній зоні, до речі..Знесемо???Чи принципу забракне???? Хто і за чиїм дозволом не зважаючи ні на санітарні, ні на господні норми позагороджував великим парканом будівлі навколо університету.? ?? Хто і за якими нормами позагороджував парканом стадіон??? Хто і за якими нормами дозволив так розміщувати ларкі на ринках?<br/> ... А ось так ваша принциповість виглядає як свавілля... В такому випадку помилились з мером
24 Серпня 2016, 03:14
сиротинську на вила!!! це просто свавілля те що вона робить!!! спитайте влада які вона має за це віткати!!!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром