У Луцьку буде нова Молодіжна рада

01 Лютого 2024, 11:30
Молодь Луцька 392
Молодь Луцька

Депутати Луцькради завтердили Положення про Молодіжну раду при Луцькій міській раді в новій редакції.

Його прийняли у зв’язку із завершенням строку повноважень Молодіжної ради попереднього скликання. Про це йдеться на сайті ради. 

Утворення територіальних громад, проживання у Луцькій міській територіальній громаді молоді з числа внутрішньо переміщених осіб, необхідність врахування потреб мобільності молоді та застосування засобів технічного зв’язку, ці та інші виклики сучасності змусили внести корективи в організацію роботи Молодіжної ради з метою вдосконалення механізмів співпраці з органами місцевого самоврядування.

Прийняття рішення забезпечить належне функціонування консультативно-дорадчого представницького органу з питань молодіжної політики, покликаного сприяти взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді Луцької міської територіальної громади. Також це дасть можливість створити системи молодіжного самоврядування в громаді для збалансування і найбільш ефективного виконання державної молодіжної політики та підвищення рівня реалізації права молоді на участь у формуванні та реалізації молодіжної політики на рівні громади.

Читайте також: У Луцьку молодь влаштувала простестну ходу «Гроші на ЗСУ»

 

 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024