У гіпермаркеті «Нова Лінія» рятувальники «гасили» умовну пожежу

31 Січня 2024, 12:13
Навчання рятувальників у Луцьку 628
Навчання рятувальників у Луцьку

Рятувальники провели пожежно-тактичні навчання з гасіння пожежі на території будівельного гіпермаркету Луцька.

За легендою, умовна пожежа виникла 31 січня у відділі лакофарбової продукції, ймовірно, всередині перебуває потерпілий, існує загроза поширення вогню на суміжні відділи. Про це інформує пресслужба ДСНС. 

Працівники торговельного закладу, які першими виявили ознаки умовного горіння, увімкнули систему оповіщення про пожежу та викликали службу «101», добровільне пожежне формування об’єкту відпрацювало дії з гасіння імітованого займання первинними засобами пожежогасіння. 

Працівники пожежно-рятувальних підрозділів, які прибули за викликом, відпрацювали дії з пошуку й порятунку потерпілого та передачі його до карети швидкої допомоги, ліквідації імітованого горіння у складі трьох ланок газодимозахисної служби. Крім того, за допомогою колінчастого підйомника та автодрабини здійснювалася подача вогнегасних речовин лафетними стволами на захист покрівлі гіпермаркету.

До проведення навчань залучались рятувальники 1, 2 та 25 ДПРЧ, відділення газодимозахисної служби, чергова зміна оперативно-координаційного центру та мобільна оперативна група ГУ ДСНС України у Волинській області.

У навчаннях взяли участь понад 30 рятувальників.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024