У команді Юрія Кревського – сім депутатів від «Солідарності»

30 Квітня 2018, 16:08
Відбулися перші вибори в Торчинській об’єднаній територіальній громаді 3250 Джерело: http://slavapraci.com.ua
Відбулися перші вибори в Торчинській об’єднаній територіальній громаді

Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» має переможців серед кандидатів у депутати Торчинської ОТГ.

Перші вибори в Торчинській об’єднаній територіальній громаді відбулися 29 квітня.

За результатами паралельного підрахунку голосів, семеро кандидатів від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» ввійдуть до депутатського корпусу новоствореної громади.

Так, перемогу здобули четверо кандидатів, які йшли на вибори під прапорами «Солідарності». Зокрема: Олександр Аркадійович Члек, Ігор Святославович Лукашук та Ліля Романівна Бабіюк, Тетяна Анатоліївна Щербик.

Серед переможців і троє кандидатів у депутати, які брали участь у виборах шляхом самовисування за підтримки Партії: Ігор Федорович Журавлюк, Олена Миколаївна Коновал та Алла Вікторівна Ревуцька.

«Єдина команда. Приємно, що представники «Солідарності» працюватимуть спільно над вирішенням конкретних завдань і вестимуть громаду на новий, якісно кращий, рівень життя. Бажаю новій команді активної роботи, високих результатів та реалізації успішних проектів», – прокоментував результати голосування голова Волинської обласної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк.

Читайте також: Кандидат від «Солідарності» очолить Торчинську громаду

Чверть жителів Торчинської ОТГ проголосувала на виборах

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром