Лучани скаржаться на слизькі тротуари

23 Січня 2024, 11:43
Лучанка Неля 551
Лучанка Неля

За три дні 19, 20, та 22 січня на гарячу лінію у Луцьку надійшло 53 звернення від громадян щодо слизьких тротуарів.

Про це Суспільному розповіла директорка департаменту Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп’як.

«Нічого не посипано. Як іду — ледве візочок везу. Вийшла з зупинки, видно, що все блищить, йти неможливо. Ще на дорозі десь, як ідеш по обочині — то ще більш-менш, а як тільки в двори, то все», — говорить лучанка Вікторія.

На непосипані тротуари скаржаться жителі різних мікрорайонів Луцька.

«В дворах в нас на Конякіна посипано. Подивіться, що робиться – хоч би де, до магазина як хто має перейти? Катастрофа.... Пісок, якось рятувати людей треба», — каже жителька обласного центру Неля.

Посипати тротуари піском та протиожеледними сумішами на прибудинкових територіях мають ОСББ або компанії-управителі, розповів керівник департаменту житлово-комунального господарства Луцька Микола Осіюк.

Зі слів чиновника, тротуари та дороги, за які відповідає департамент, посипані, і там зауважень до комунальників у нього немає.

«Звичайно, були скарги від мешканців на міжбудинкові проходи, заїзди до будинків, прибудинкові території в багатьох місцях – це відноситься до компетенції утримання прибудинкових територій», — зазначив Осіюк.

Зі слів керівника департаменту, комунальники направлять інформацію про непосипані міжбудинкові території на адресу муніципальної варти міста, яка стежить за дотриманням правил благоустрою.

Читайте такожУ Луцькому районі в снігу застрягла швидка

 

 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024