Кандидат від «Солідарності» очолить Торчинську громаду

30 Квітня 2018, 11:44
Юрій Кревський 3820
Юрій Кревський

У Торчинській об’єднаній територіальній громаді відбулися перші вибори.

Вибори пройшли в неділю, 29 квітня.

Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» має першу впевнену перемогу у виборчій гонці.

За результатами паралельного підрахунку голосів, переконливу перемогу в виборах на посаду голови Торчинської селищної об’єднаної територіальної громади здобув Юрій Михайлович Кревський, який ішов на вибори шляхом самовисування за підтримки Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Свої голоси за Юрія Кревського віддали понад 70 % виборців.

Уродженець селища Торчин, багаторічний селищний голова, він, як ніхто інший знає, що потрібно для розвитку ОТГ.

«Приємно, що жителі новоутвореної Торчинської громади зробили вибір на користь нашого кандидата – достойного та авторитетного політика, мудрого та досвідченого господаря, який зможе вивести цю потужну громаду на ще вищий рівень розвитку. Мені особливо приємно, що переміг кандидат від «Солідарності». Щиро бажаю Юрію Кревському успіхів на посаді голови Торчинської селищної територіальної громади», – прокоментував перемогу Юрія Кревського голова Волинської ТОП Роман Романюк.

Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» вітає Юрія Кревського з блискавичною перемогою на виборах і бажає плідної праці на користь очолюваної громади.

Довідково:

Кревський Юрій Михайлович народився 26 вересня 1976 року в селищі Торчин.

Після закінчення Торчинської загальноосвітньої школи вступив до Луцького національного університету імені Лесі Українки на факультет фізичної культури, спорту та здоров’я. Трудову біографію розпочав у приватному бізнесі.

Другу вищу освіту здобув у Тернопільському національному економічному університеті за спеціальністю «фінанси».

На виборах 2006 року, у віці 28 років, Юрія Кревського вперше обрали Торчинським селищним головою. З того часу, вже 12-ть років поспіль, громада довіряла йому крісло очільника селищної ради.

Безпартійний. Одружений. Разом із дружиною Юлією Кревською виховує сина Любомира (6 років) та доньку Єлизавету (2,5 роки).

Із дитинства займається спортом, має звання «Кандидата в майстри спорту» з футболу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром