Центральний парк: вандали знову зрізали вказівник до зоопарку

20 Березня 2016, 13:31
1931 Джерело: facebook.com

Директорка КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко, йдучи на роботу, побачила, що немає вказівного знаку до зоопарку.

Неприємна подія трапилася у неділю, 20 березня, повідомляють на сторінці зоопарку у «Facebook».

«Якісь люди (якщо їх можна так назвати) зрізали той же вказівник. Звичайно, ми одразу ж звернулися до правоохоронців. На щастя, за кілька годин вдалося з’ясувати, що зловмисникам знову не вдалося вкрасти цей дороговказ. Його знайшов та забрав працівник КП «Парки і сквери». І знак уже повернуто», – йдеться у повідомленні.

Працівники зоопарку повідомили, що не будуть відновлювати вказівник на попередньому місці.

«Окрім того, забираємо на нашу територію й інші знаки з парку. На жаль, доводиться констатувати, що не всі лучани доросли до життя у європейському місті. Тож ця художня ковка тішитиме очі наших гостей лише у нашому зоопарку.

А для того, щоб відпочивальники знали, як пройти до зоокуточка, очевидно, треба використати написи маркером на картоні – тоді, можливо, їх не крастимуть. Хоча і тут не можна нічого гарантувати. Бо, наприклад, новітнім варварам спалити це буде файною розвагою…» – констатують у зоопарку.

Нагадаємо, що це вже не перша спроба хуліганів пошкодити вказівник. 13 березня у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки невідомі зламали кований вказівник до зоопарку і «із живим» вирвали смітник. У п’ятницю, 19 березня, знак відновили.

«Ми цим надзвичайно тішилися і мали намір у понеділок поділитися цією радісною звісткою. Однак…», – з сумом підсумували фінал історії працівники зоокуточку.



 

Коментарі
20 Березня 2016, 15:38
Поліції потрібно посилити роботу. Вже пора подумати за статистику розкриття злочинів.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром