Як зараз виглядає приміщення, де збираються облаштували луцький ветеранський хаб

18 Січня 2024, 16:51
Приміщення для майбутнього хабу зараз виглядає так 795
Приміщення для майбутнього хабу зараз виглядає так

Луцький міський голова Ігор Поліщук разом із фахівцями управління капітального будівництва оглянув приміщення, де незабаром буде облаштований ветеранський хаб. 

Його площа – понад тисячу метрів квадратних. Будівля розташована на вулиці Климчука Сергія (колишня вулиця Бенделіані). Про це йдеться на сайті Луцькради. 

Роботи з переобладнання об'єкта, ймовірно, почнуться навесні, та спочатку треба відселити організації, які зараз функціонують під його дахом, щоби простір для ветеранів був цілісним.

«Нам потрібні зали для навчання, лекторії, кімнати для занять з психологом, куточки надання послуг ЦНАПу і департаменту соцполітики. Місце  для групової терапії, тренажерний зал, кімнати для більярду, дитяча зона, безалкогольне кафе. Важливий момент – облаштування парковки для транспорту і відпочинкової зони на території майбутнього хабу. Тому сьогоднішній виїзд — ознайомчий. Будівельники запропонували своє бачення майбутніх ремонтних робіт», – зазначив Ігор Поліщук.

Питання створення ветеранського хабу обговорили ще 29 листопада на сесії Луцької міської ради. Депутати виділили кошти на виготовлення проєктно-кошторисної документації, а також передбачили в бюджеті на 2024 рік 50 мільйонів гривень на будівництво. Попередньо, хаб має очолити радник Луцького міського голови з питань роботи з ветеранами Тарас Сасовський

 

 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024