У Луцьку відкрили школу усної лічби «Соробан»

20 Березня 2016, 10:52
10147

Маленьких лучан навчатимуть усної лічби за допомогою японських рахівниць у першій в місті школі «Соробан».

Заняття відбулося у суботу, 19 березня. Тренери розповіли, що уроки у школі «Соробан» проходять в ігровій формі. У ході заняття для малечі цифри трансформуються в образи.

«Усі вправи діти проробляють на своїх маленьких рахівниках – тренажерах. Механізм відточуємо до автоматизму, щоб з легкістю рахувати в уяві, просто перебираючи пальчиками. Тоді у нас починається робота на швидкість. Суть методики не навчити рахувати, а навчити швидко мислити, приймати рішення та бачити образами», – розповідає тренер Оксана Трухіна.

Вона стверджує, що методика допомагає двом півкулям головного мозку працювати одночасно. Тому цей метод дає можливість відійти від поділу на гуманітаріїв та технарів. Учні досягають значних результатів вже через один місяць після початку навчання. Оцінювання у школі «Соробан» немає, існує лише  система заохочення – зірочки різних кольорів.

«Ми навіть не приватна школа, ми справжній тренажерний зал для мозку», –  переконаний директор школи Дмитро Трухін

Батьки дізналися про школу із інтернет-мережі. Кажуть, навички та вміння «Соробан» будуть корисними не лише на уроках математики, а й у повсякденному житті.

Оксана Кінах розповідає, що її діти не люблять шкільної математики. Тож мати сподівається, що відвідування занять допоможе малечі подолати страх перед нелегкою наукою.

«Це один із способів прищепити любов до цього предмету. Діти мають нагоду подивитися на математику з іншого боку. Може, вони перестануть боятися шкільної математики», –  розповіла жінка.

Щоденні заняття за методикою «Соробан» допомагають дитині не лише впоратися із математикою, адже швидкий усний рахунок - це бонус, але головний приз набагато більший - це унікальний розвиток усіх видів мислення, уваги, пам’яті та уваги. «Соробон» – це фундамент, що допоможе справлятись із будь-яким шкільним навантаженням. Методика сприяє гарній концентрації уваги та впевненості у собі. То ж чекаємо маленьких розумників у школі «Соробан» за адресою проспект Відродження 22в, телефон 096 176 96 09. 

2

1

1

1

1

2


1

1

1

Коментарі
07 Квітня 2016, 10:46
Яка місячна оплата за навчання?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром