Луцький ЦНАП за рік поповнив міський бюджет на 21 мільйон гривень

17 Січня 2024, 12:43
Центр надання адміністративних послуг 902
Центр надання адміністративних послуг

До Центру надання адміністративних послуг Луцька у минулому році звернулось більше 310 тисяч громадян. 

Про це повідомили на засіданні виконавчого комітету міської ради, яке відбулося 17 січня, – передає кореспондентка Район.Луцьк

Найчастіше лучани та жителі громади зверталися за інформацією про реєстрацію місця проживання, оформлювали закордонні паспорти, реєстрували місце проживання та право на нерухоме майно.

Крім того, у минулому році у ЦНАПі почали перереєстровувати авто та транспорт, придбаний за кордоном. Так, адміністратори ЦНАПу Луцька у 2023 році зареєстрували 297 авто, видали 1547 водійських посвідчень.

Завдяки всім наданим послугам до міського бюджету надійшов понад 21 мільйон гривень. У цьому році ЦНАП планує впровадити «віртуального адміністратора» для онлайн консультацій та надання електронних послуг. У планах також  – розширення філії ЦНАПу № 1, яка знаходиться на проспекті Соборності. Через великий потік відвідувачів там планують створити додаткові  робочі місця для адміністраторів.

Нагадаємо, у Луцьку працюють дві філії ЦНАПу: на проспекті Соборності, 18 та на вулиці Ковельській, 53. Крім того, адміністратори  раз у тиждень надають послуги у п’яти старостинських округах. Вони працюють у Княгининку, Жидичині, Прилуцькому, Заборолі, Боголюбах.

Читайте такожЯк у луцькому центрі реабілітації військових працює відділення ЦНАПУ

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024