Поліщук «засвітився» на листівці про сортування сміття

28 Квітня 2018, 14:15
3299

Депутатка Луцькради заявила, що радник міського голови вкрав її ідею про інформаційні листівки щодо роздільного збору сміття.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Анна Мовяк.

Обраниця громали обласного центру Волині «зізналася», що пропонувала надрукувати мотивуючі листівки щодо роздільного сбору сміття на сесії міськради майже місяць тому. Тож її здивувала поява таких листівок, хоча й у дещо іншому форматі – тепер заклик до сортування сміття «прикрашають» портрети радника міського голови – «укропівця» Ігоря Поліщука.

Така «персоналізація» заклику, на думку Анни Мовяк, повинна мати й практичні наслідки: зокрема, вона запропонувала новому обличчю кампанії за сортування сміття вирішити проблему на вулиці Роговій, де вже розділене сміття просто не вивозять комунальники.

Крім того, додала депутатка, вона не здивується, якщо взнає, що листівки, які «піарять» обличчя радника мера, видані за бюджетні кошти, тобто – за гроші лучан.

Читайте також: Депутатка Луцькради викрила брехню колеги

Скріншот допису
Скріншот допису

 

Коментарі
28 Квітня 2018, 20:54
А скільки на рахунок корупції ДАНИЛЬЧУКА?
28 Квітня 2018, 20:58
До чого тут данильчук? Про що мова?? Новина про поліщука!!!!
29 Квітня 2018, 00:50
Готують населення до майбутнього обрання міського голови,потрібні лиця щоб частішe зявлялись.Сморід,встановлeння з порушeннями eвроконтeйнeрів,нeвивeзeння вчасно сміття приховують,а за ці порушeння пeрeдбачeна адмін.відповідальність.Ні кого нeпритягнули до відповідальності.З такими кeровниками кращe жити нeстанe.Хтось сумніваeться,то звeрніться зі звeрнeнням до цих осіб і почитайтe санітарні правила,дбн,правила утримання будинків,закон про благоустрій-цe стосуeться сміття.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром