Карпенка-Карого: патрульні зупинили п'яного за кермом «крутого» авто

28 Квітня 2018, 13:20
Авто порушника 3196 Джерело: http://www.volynpost.com
Авто порушника

В обласному центрі Волині затримали п'яного порушника на «крутій» автівці.

Про це повідолмило ІА ВолиньPost з посиланням на власні джерела.

У ніч на суботу, 28 квітня, екіпаж патрульних помітив порушення правил безпеки руху автомобілем BMW X5 з литовськими номерами: він не зупинився перед залізничним переїздом. Вже у ході переслідування порушника правоохоронці отримали інформацію про те, що водій, можливо, перебуває під впливом алкоголю.

Автівку поліцейським вдалося зупинити на вулиці Капенка-Карого, неподалік від перехрестя з вулицею Конякіна, напроти Завокзального ринку. 

У ході спілкування з водієм, патрульні помітили в нього зовнішні ознаки сп'яніння і запропонували пройти перевірку на алкотестері на місці. Втім, порушник від цього відмовився, але погодився пройти освідчення у наркодиспансері.

Лікарі виявили у крові водія вміст алкоголю, який майже у вісім разів перевищував максимально припустиму норму: 1,58 проміле.

Як наслідок, патрульні склали на порушника адмінпротокол за керуавння автотранспортом у стані сп'яніння.

Читайте також: ЛПЗ: патрульним довелось рятувати п'яного водія від розгніваних лучан

«БМВ» порушника
«БМВ» порушника

«Євробляхи»
«Євробляхи»

Патрульні, які ловили порушника
Патрульні, які ловили порушника

 

Коментарі
29 Квітня 2018, 02:22
Вже у ході переслідування порушника правоохоронці отримали інформацію про те, що водій, можливо, перебуває під впливом алкоголю. Цікаво звідки вони отримали ту інформацію. І те шо завжди пишуть шо водій мав признаки алкогольного сп'ягіння, можливо цей і мав не знаю. Але вони завжди про ті признаки втирають. Я особисто взагалі не сідаю за кермо п'янім, нікоооли! А вони постійно свої трубочки всім водіям тикають, типу у вас признаки видимі, а які признаки не пояснюють. А коли нулі вибивають, кажуть, ну ми ж теж люди, можемо помилитись. правил др взагалі не знають, понабирають придурків без досвіду. Реформи такі. бридко
02 Травня 2018, 09:18
Та да, най краще усі пяними їздять, ніж зайву трубочку використита чи машину зупинити.<br/>Білішість критиків патрульних, навіть айкю тести б не пройшли...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром