Яна Біломоіна виграла етап гонки Саре Еріс в Південній Африці

19 Березня 2016, 16:38
2408 Джерело: sportobzor.com.ua

Лучанка велоспорсменка Яна Біломоїна нарешті змогла підкорити етап на велобагатоднівці Саре Еріс, яка відбувалась біля південноафриканського Кейптауна.

Раніше після трьох потраплянь на подіум українська маунтінбайкерша, яка виступала в ПАР в дуеті з 44-річною німкенею Сабіною Спітц, перетнула фінішну пряму першою в 6-й день гонки (5-й етап), пише Sportnews.  

Тандем України та Німеччини, що представляє команду Sport for Good дистанцію в 93 кілометра їхали, роблячи ставку на фінальний відрізок траси. Беломоіна та Спітц спочатку трохи відпустили головних фаворитів змагань Аріан Клейнханс та Анніку Лангвад, але у вирішальний момент вони змогли не просто їх наздогнати, а й випередити лідерів в загальному заліку змагань.

Їх перевага склала майже 2 хвилини, а фінішну пряму українка та німкеня перетинали, як годиться, взявшись за руки.  

В загальному заліку спортсменки закріпили свою третю позицію й поступово підбираються до другого місця. Парі Топік Ерган із Великобританії та Адель Морат із Німеччини вони програють менше 4 хвилин. А ось відставання від лідерів, дуету Аріан Клейнханс та Анніки Лангвад, значно більше – більше 18 хвилин.  

В суботу, 19 березня, учасники перегонів Cape Epic чекає передостанній 6-й етап. Його дистанція 69 кілометрів, а перепад висоти – 2 100 метрів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром