У Луцьку волонтери відкрили крамничку, усі гроші з якої витрачатимуть на ЗСУ

14 Січня 2024, 13:56
Волонтери відкрили крамничку 863
Волонтери відкрили крамничку

Волонтери центру «Старе місто» у Луцьку відкрили інклюзивну крамничку із сувенірами, усі вторговані гроші витрачатимуть на потреби Збройних Сил України.

Сувеніри, які продають, створені руками волонтерів та дітьми із синдромом Дауна, розповіла керівниця центру Лариса Новосад. Про це йдеться в сюжеті Суспільного

Волонтери розмальовують тубуси, військові каски та пишуть картини. Зі слів волонтерки Лариси Пінчук, ціни на сувеніри різні: найменша ціна – це 20 гривень, і найбільша на даний час — це розмальований тубус від «джавеліна» за 30 тисяч гривень.

Найактивніше продаються вишиті патріотичні картини із національною символікою. Їх у вільний від роботи час вишиває одна із волонтерок центру, розповідає Лариса Пінчук.

Нині у крамниці налічується понад 250 виробів. Зі слів Лариси Пінчук, зараз у волонтерському центрі пробують робити брелоки з гільз, уже таких зробили десять.

Волонтери «Старого міста» збирають гроші на тепловізор для волинської 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, розповідає Лариса Новосад.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024