ЛПЗ: повідомили, коли з’явиться гаряча вода в помешканнях лучан

27 Квітня 2018, 15:50
Повідомили, коли пустять гарячу воду на ЛПЗ 2360
Повідомили, коли пустять гарячу воду на ЛПЗ

Жителі мікрорайону ЛПЗ в обласному центрі Волині обурюються, що вже п’ятий день їм не постачають гарячу воду.

Відповідний пост розмістила жителька Луцька Наталія Голодюк у Facebook.

Інформація про відключення гарячої води з’явилася на сайті ДКП «Луцьктепло» 23 квітня. Комунальники повідомили, що води не буде два дні, проте сьогодні вже п’ятниця, 27 квітня, а води ще досі немає.

«Луцькі комунальники просто знущаються з жителів Луцька. У понеділок відключили на ГПЗ гарячу воду, на сайті написали проводять ремонтні роботи, не буде два дні...але на мінуточку..вже п`ятий закінчується...то мало того, що гарячої води нема..так ще й не можливо дізнатися, коли вона з`явиться, бо ж в установі цілий день ніхто не бере слухавку...сказати що я зла, це нічого не сказати! Хочеться щоб працівники Луцьктепла взимку милися холодною водою», – написала Наталія Голодюк.

Журналісти Район.Луцьк вирішили дізнатися, коли ж таки з’явиться вода в мікрорайоні. Працівниця аварійно-диспетчерської служби зауважила, що гарячу воду подадуть жителям ЛПЗ або сьогодні до 22:00, або ж у суботу, о 6:00.

«Був витік на трубі діаметром 600, але проблему вирішили. Води не було кілька днів, бо її зливали у зв’язку з роботами. Сьогодні систему відновлюють. Має ще прогрітися котельня, бо ж мікрорайон великий. Та головний інженер підприємства повідомив, що постараються воду подати до 22:00, якщо не встигнуть, то зранку, о 6:00, її пустять мешканцям», – повідомили в «Луцьктеплі».

Допис Наталії Голодюк
Допис Наталії Голодюк

Читайте також: «Зарплати в «Луцьктеплі» є незадовільними», – Валентина Малютіна

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром