У Луцьку для дітей загиблих воїнів влаштували різдвяне свято

10 Січня 2024, 16:43
Свято для родин загиблих військових 1057
Свято для родин загиблих військових

Благодійний фонд «Сучасна Україна» підготував дитячі свята для родин загиблих військовослужбовців в усіх районах Волині.

У п’ятьох містах Волині – Луцьку, Камінь-Каширську, Володимирі, Ковелі та Нововолинську – місцеві волонтери організували зимові розваги з аніматорами, частуваннями та святковими подарунками та солодощами від благодійників. Про це інформує пресслужба фонду.

У Луцьку студія свята «Гарбузик» підготувала для дітей інтерактивну казку «Кіт Мандрун у пошуках Святого Миколая», під час якої вони грали в ігри, танцювали, а потім ще розважалися під час паперового шоу.

Сюжет казки, яку написала Юлія Смаль, був зрозумілим навіть малюкам. Традиційно, учасники отримали солодкі подарунки.

У Камінь-Каширську до організації свята для дітей захисників долучилася уся громада – місцеві кондитери підготували десерти на святковий стіл, команда фонду запросила на свято Санту з чарівними ельфами та сніговиком Олафом.

На Ковельщині дітей розважали у Резиденції Святого Миколая. Дітям підготували забави, солодкі подарунки від благодійників та частування від господині Руслани Марчук.

У Нововолинську та Володимирі учасників новорічного дійства організували розважали працівники місцевих центрів культурних послуг. У Володимирі діти шукали Різдво з агентом Санти, водили хороводи з кумедними звірятами – вихованцями молодіжних танцювальних колективів. Роль Святого Миколая доручили відомому у районі волонтеру Роману Юзефовичу, який одразу після свята вирішив із гостинцями для військових на фронт.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024