Електроапаратна: лучанин сховав пакет з набоями і гранатою біля гаражів

27 Квітня 2018, 13:32
Така собі «ничка» 2118
Така собі «ничка»

Правоохоронці знайшли у Луцьку невеличкий «склад» пістолетних та автоматних набоїв та вибухівки, які заховав неподалік від гаражів місцевий житель.

Про це повідомив сектор комунікації Нацполіції на сайті ГУНП.

У четвер, 26 квітня, оперативні співробітники поліції спільно з кінологами знайшли на вулиці Електроапаратній в обласному центрі, неподалік від гаражного кооперативу, захований поліетиленовий пакет з боєприпасами. У ньому, зокрема, було 78 пістолетних набоїв 9×18 мм, 65 автоматних 5,45×39 мм, ручна протипіхотна граната РГД-5 та запал УЗРГМ до неї.

Правоохоронцям вдалось встановити, що вилучені вибухотехніками, яких викликали на місце знахідки, боєприпаси належать 30-річному лучанину.

Читайте також: Лучанина з гранатою і пістолетом затримали у розважальному центрі

Того ж дня у селі Підгайці Луцького району правоохоронці виявили і вилучили в 59-річного волинянина незареєстровану малокаліберну рушницю і 16 набоїв калібром 5,6мм до неї.

Вилучені зброю і боєприпаси передали для подальшого дослідження експертам-криміналістам.

У відношенні обох чоловіків відкрили кримінальне провадження за незаконне зберігання зброї та боєприпасів, нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, до кінця квітня триває місячник добровільної здачі зброї. Ті, хто добровільно здасть зброю звільняються від відповідальності.

Набої і вибухівка
Набої і вибухівка

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром