Євген Ткачук чекає рішення суду у столичному СІЗО, – ЗМІ ОНОВЛЕНО

27 Квітня 2018, 12:57
Євген Ткачук 3222
Євген Ткачук

Один із затриманих за хабарництво депутатів Луцькради очікує рішення суду щодо міри запобіжного заходу у столичному слідчому ізоляторі.

Про це з посиланням на власні джерела повідомило ІА ВолиньPost.

За інформацією джерела інформагентства, затриманий 25 квітня за вимагання неправомірної вимоги депутат міської ради Євген Ткачук зараз перебуває у київському СІЗО. У п'ятницю, 27 квітня, суд має обрати у його відношенні запобіжний захід.

Раніше ми повідомляли про причетність Ткачука до корупційного злочину заступника мера Луцька Олександра Рачкова. Зокрема, голова земельної комісії Луцькради Ткачук отримав через Рачкова гроші і мав посприяти узаконенню вже зведеної будівлі та зміні цільового призначення земельної ділянки.

Нагадаємо, 26 квітня Олександр Рачков заявив про свою відставку та вихід з ВО «Батьківщина». Зробив він це, нібито, аби його не звинуватили у тиску на слідство. Крім того, Рачков «відхрестився» від усіх обвинувачень і вважає дії правоохоронців неправомірними.

Зауважимо, Євген Ткачук вийшов з БПП «Солідарність» більше року тому, у березні 2017-го. Згодом він підтримував у міській раді інтереси фракції «УКРОП».

У свою чергу, ІА Волинські новини, посилаючись на слова Ткачука, повідомило, що депутат з Луцька нікуди не виїжджав, а займається своїми справами у міськраді, що він, нібито, і підтвердив, надавши редакції свою світлину зі свіжою газетою на фоні будівлі Луцькради.

Читайте також: Мільйони «під матрацом», земельні ділянки та коштовності: декларація депутата Євгена Ткачука

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром