У Луцьку скасували концерт відомої львівської співачки

26 Квітня 2018, 16:08
Оксана Муха 3685
Оксана Муха

У Луцьку не відбудеться концерт відомої львівської співачки Оксани Мухи.

Захід  мав відбутися  4 травня.

В офіційній заяві  повідомив композитор, продюсeр проeкту, художній кeрівник та дирeктор хорової капeли «Дударик» Дмитро Кацал.

Заяву подаємо без змін:

«Дорогі Лучани.

На жаль, концерт Оксани Мухи до 65-ліття Квітки Цісик 4 травня не відбудеться. Сподіваюся що нам таки вдасться провести його у жовтні цьогоріч.

Цей проект є приватною ініціативою Дмитра Кацала та Оксани Мухи, що відбувається у 18-тьох містах містах України за моральної підтримки родини Квітки Цісик як в Україні так і в США. Прикро, але нам не вдалось розбудити інтерес до цієї події, ані в керівництві міста і області (реакції на звернення 0), ані серед громадськості (куплено 130 квитків). За таких обставин концерт не може відбутися.

Мета проекту - привернути увагу до творчості незабутньої співачки, що піднесла українську пісню на світовий рівень, дала нам те, що будемо любити і пишатися.

Дякую усім однодумцям, медіапартнерам, та усім хто вболівав за нас.

Сподіваюсь, що увагу нам таки вдалося привернути».

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected] 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром