Студентка СНУ здобула перше місце на Всеукраїнській олімпіаді з документознавства

26 Квітня 2018, 17:01
Студентка-документознавець Алла Харабара 5372
Студентка-документознавець Алла Харабара

У Одесі 25-26 квітня проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність».

Сонячна Одеса зустріла переможців І етапу олімпіади з більшості обласних центрів України. Вкотре Волинь представила потужна команда викладачів та студентів кафедри документознавства і музейної справи факультету історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Перша частина олімпіади передбачала виконання тестових завдань різних типів з документознавства, документаційного забезпечення управління, архівознавства, інформаційно-аналітичної діяльності, аналітико-синтетичної обробки документів, соціальних комунікацій і циклу дисциплін з ІТ. Друга частина олімпіади мала творчий характер.

У результаті виконання усіх завдань волинська студентка-документознавиця Алла Харабара здобула почесне І місце на Всеукраїнській олімпіаді з документознавства. Науковими керівниками студентки виступили кандидати історичних наук та доценти кафедри документознавства і музейної справи Валентина Петрович та Леся Качковська.

Щиро вітаємо нашу волинську студентку, бажаємо успіхів, натхнення, наукового пошуку й нових перемог!

1
Алла Харабара
Алла Харабара

2
Диплом переможця Всеукраїнської олімпіади з документознавства
Диплом переможця Всеукраїнської олімпіади з документознавства

1
Нагородження дипломом студентки Алли Харабари в Одеському національному політехнічному університеті
Нагородження дипломом студентки Алли Харабари в Одеському національному політехнічному університеті

До слова, кафедра документознавства і музейної справи у 2018 році святкуватиме десятирічний ювілей. З моменту заснування кафедри і до 2015 року її очолювала доктор історичних наук, професор Світлана Гаврилюк, яка сьогодні є проректором з науково-педагогічної і навчальної роботи та рекрутації СНУ імені Лесі Українки. З 2015 року кафедру очолює професор, кандидат історичних наук Геннадій Бондаренко.

29 квітня 2018 року відбудеться День відкритих дверей факультету історії, політології та національної безпеки СНУ імені Лесі Українки. Початок об 11:00. Місце проведення: факультет історії, політології та національної безпеки СНУ імені Лесі Українки (навчальний корпус D, вул. Шопена, 24).

1
Колектив кафедри документознавства і музейної справи СНУ імені Лесі Українки
Колектив кафедри документознавства і музейної справи СНУ імені Лесі Українки

 

Тетяна Яцечко-Блаженко

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром