Журналісти збиратимуть гроші на будівництво церкви у Волновасі

26 Квітня 2018, 15:56
Храм у Волновасі 3248
Храм у Волновасі

Медійники проведуть на сторінках своїх інтернет-видань благодійний аукціон, а виручені кошти спрямують на облаштування православного храму.

Луцькі журналісти долучилися до благодійної акції, започаткованої ще покійним міським головою Миколою Романюком. Гроші на будівництво православної церкви Київського патріархату у Волновасі збиратимуть чотири інтернет-видання. Про це стало відомо під час прес-конференції у четвер, 26 квітня.

«Перший», «ВолиньPost», «Волинь24» та «Волинські новини» 2 травня розпочнуть благодійний аукціон на своїх фейсбук-сторінках. 22 лоти, серед яких твори діток з Волновахи, речі покійного Миколи Романюка, картини художниці Тетяни Мялковської та бійців АТО, футболка з автографом Олега Винника та піджак Павла Зіброва. 

Перші чотири лоти опублікують вже незабаром. Наступні публікуватимуть після того, як продадуть попередні. Лучани також можуть долучитися до благодійності, подарувавши якусь свою річ. 

Нагадаємо, що будівництво храму майже завершено. Наразі потребують коштів для покупки інвентарю та облаштування території. Урочисте освячення церкви запланували на 22 травня.

 

Читайте також: На храм у Волновасі зібрали близько 4 мільйонів гривень.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром