Копи роздають лучанам щенят

18 Березня 2016, 11:55
1691 Джерело: ar.volyn.ua

Копи шукають господарів для цуценят, які живуть на Цуманському посту.

Про це ВАРу розповіла працівниця Луцької патрульної поліції Олена Цейко.

Так, на Цуманському посту Ківерцівського району поліцейські знайшли трьох цуценят, які народилися від двох собак. Усі три малюки – дівчатка.

«Двоє світленьких, схожих на лабрадорчиків, і одненьке меньше темнішої окраски», – розповідає дівчина.

За словами патрульної, нещодавно одне з цуценят потрапило під авто. Олена разом з напарником Сергієм відвезли песика у ветлікарню, у нього була зламана верхня щелепа.

«Перший час його потрібно було погодувати і проколоти ліками, тому я забрала його до батьків додому на реабілітацію… але так як щенятко молоде, то за кілька днів щелепа зрослася і вона вже сама їсть всіляку їжу і навіть кості гризе) зараз викупана, відгодована і страшееееенно шустра!» – запевняє поліцейська.

За її словами, брат хотів назвати цуценя Шерифом, однак виявилося, що це – дівчинка, тому її назвали Шері.

«Інші песики теж дівчатка і живуть на посту з мамами, мають будку і позмінно патрульні їх годують, але хотілося б, щоб кожна з них знайшла свого дбайливого хазяїна, бо двірняжки дуже хороші, здорові собаки і віддані охоронці дому, справді цінують турботу! В мене вже є песик, тому для Шері теж шукаємо дім, бо назад я її вже ні за що не зможу відвезти», – каже Олена.

Луцькі патрульні закликають небайдужих волинян відгукнутися і забрати песиків собі. Охочим взяти цуцення слід звертатися за номером: +38 067 672 81 22.




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром