Відмови заступників і земельні суперечки: як пройшла чергова сесія Луцькради

26 Квітня 2018, 03:10
Луцька міська рада 1498 Джерело: Google
Луцька міська рада

Відмовилися звітуватися. Заступники міського голови на сьогоднішній сесії Луцької міської ради не захотіли розповісти про свою річну роботу на користь громади, мотивуючи це некоректним внесенням рішення в порядок денний.

Про це інформує телеканал Sfera-TV Lutsk.

Складається таке враження,що швидше не рішення не коректне, а партія не правильна. Адже запропонували таку ініціативу депутати від ПП «Самопоміч». Причому все відбувалося без порушення регламентних процедур, тобто питання про звіт було внесено до порядку денного за 21 день до сесії. Але, Констянтин Петрочук вирішив, що він разом з Григорієм Недопадом і Олександром Рачковим будуть звітуватися на наступній сесії.

Загадали на сесії і про КП. Зокрема, комунальному підприємству передали в користування  землю в районі Старого ринку. Мова йде про ділянку площею 0,59 га на вулиці Глушець, 1 у Луцьку, на яку не продовжили договору оренди Волинській облспоживспілці.

Петро Нестерук – голова фракції БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді ззаначає, що не розуміє для чого міняти шило на мило. Адже тепер замість облспоживспілки підприємці платитимуть за послуги  КП «Луцькі ринки». Тобто нічого за великим рахунком не змінюється, хоча попередньо в Луцькраді обіцяли розробити загальну концепцію реконструкції Старого ринку.

Не зважаючи на зауваження опозиційних депутатів, більшість в міській раді таки підтримала передачу земельної ділянки КП «Луцькі ринки» безстроково.

Читайте також: Замість паперового шелесту – металевий дзенькіт: що думають лучани про нові українські гроші

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром