Депутати не захотіли виділяти кошти на мультиборди у луцькі школи

26 Квітня 2018, 04:18
Мультиборд 4587 Джерело: Google
Мультиборд

Депутати не хочуть впроваджувати нову українську школу у Луцьку? Мова йде про ініціативу депутата Луцькради і засновника громадянського руху «Свідомі» Андрія Покровського щодо встановлення мультибордів у кожну школу міста.

Про це повідомляє телеканал Sfera-TV Lutsk.

Якісна освіта, так само як охорона здоров’я, створення робочих місць та залучення інвестицій повинні бути основними пріоритетами розвитку держави і міста, вважає Андрій Покровський.  Тим більше, забезпечення луцьких шкіл мультибордами повністю відповідає концепції Нової української школи, яку з цього року починає реалізовувати Міністерство освіти України. Підтримали таку ініціативу Андрія Покровського і деякі колеги-депутати.

До слова, одну  багатофункціональну інтерактивну панель Андрій Покровський подарував луцькій школі №1. І вже впродовж трьох місяців такими сучасними технологіями задоволені не лише вчителі, а й діти. Адже інтерес до уроків і навчання, зокрема, зріс в рази, що доводить і досвід інших українських міст.

Підтверджує, що ініціатива потрібна та хороша і депутат Микола Яручик, адже особисто спілкувався з директорами луцьких шкіл.

Потрібно хоч з чогось починати, додає депутат Микола Федік, а не шукати причини. І каже, що вбачає у своєрідному бойкоті доброї ініціативи лише політичні мотиви.

Аби в луцьких школах з’явилося сучасне обладнання, Андрій Покровський готовий долучитися до міської освітньої програми і додати з власної кишені 10%, що приблизно становить 350-400 тис.грн.

Але, навіть попри обіцянки депутата Андрія Покровського більшість в міській раді не підтримала ініціативу і не проголосувала за виділення 3,7 млн. грн на придбання інтерактивних дощок для луцьких шкіл. 

Читайте також: Гроші, гречка та домашні тварини: чим підкупляють виборців у Торчинській ОТГ

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром