Центр: у бібліотеці вчать творити руками

21 Липня 2015, 16:03
5079

Серед книжкових полиць бібліотеки-філії №6, що на проспекті Волі, 10, лучани опановують мистецтво хенд-мейду.

При бібліотеці діє клуб «ТеррА-АрТ», який проводить для своїх учасників незвичні для такого місця майстер-класи p хенд-мейду. Організатори клубу обіцяють: з порожніми руками такий захід ви не покинете. Букети з цукерок, ляльки-мотанки, скриньки, прикраси – це лише третина того, що можуть навчитися виготовляти відвідувачі майстер-класів. Особливою цікавістю і захватом користуються кавові дерева, мило і розмальоване печиво – ще б пак, адже таку красу не кожен зможе створити своїми руками.

Такі заходи відбуваються регулярно – щонеділі з 10:00 до 13:00. Щоправда, зараз у клубу вимушені канікули – багато учасників поїхали на відпочинок. Але вже в серпні він діятиме за звичним режимом. Юлія Мамчур, організатор цієї творчої майстерні, наголошує:

«Перед тим, як прийти на майстер-клас, постарайтесь записатися. Бо іноді мені потрібно розраховувати матеріал на відповідну кількість учасників, щоб вистачило усім охочим. Такі заходи орієнтовані на дорослих та підлітків, але іноді залучаємо і дітей», - Юлія Мамчур.

А ще пані Юлія поділилась, що при бібліотеці планують створити денний табір для підлітків.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром