Луцьк та Ковель продовжили перемагати в обласній першості з футболу

25 Квітня 2018, 13:13
«Ковель-Волинь» (у жовто-червоному) та «Торпедо» (у зеленому) футбольну весну розпочали з перемог 2916 Джерело: ФФВ
«Ковель-Волинь» (у жовто-червоному) та «Торпедо» (у зеленому) футбольну весну розпочали з перемог

Команди нарешті прокинулися після своєрідної «зимової сплячки» та відіграли перші матчі весняно-літньої частини змагань.

Навіть без Тараса Кабанова чемпіони області з «ЛСТМ» – грізна сила. Принаймні, суперників з горохівського «Агропродукту» луцькі футболісти просто не помітили. Уже в першому таймі Ігор Махнюк та компанія «відвантажили» опонентам вісім «сухих» голів, а після перерви спокійно довели перевагу в рахунку до двозначної – 10:0.

Найближчі переслідувачі «будівельників» з боратинської «Ласки» також дарма часу не гаяли – уже в першому таймі вони повторювали рахунок славнозвісної футбольної пісні про Аргентину та Ямайку, а у підсумку виграли 9:1. Слід відзначити й гольове повернення до команди Олександра Антонюка осіннього гравця «Волині» Романа Степанова, який забив суперникам з «Олімпії» аж чотири голи.

А от у інших матчах «південної» зони було набагато більше інтриги. Так, у грі прямих конкурентів у боротьбі за четверте місце – «Вікторії» та «Торпедо» – усе вирішив гол Дмитра Медунецького вже у компенсований арбітром час. Перемога з рахунком 2:1 дозволила команді з Копачівки не відставати й від ківерцівського «Колоса», який лише з мінімальним рахунком (1:0) зумів переграти аутсайдерів змагань з «Турії».

Турнірна таблиця групи «А» чемпіонату Волині після 10-го туру
Турнірна таблиця групи «А» чемпіонату Волині після 10-го туру

Перемогою відновив чемпіонат області для себе й новоспечений володар Кубка Федерації – «Ковель-Волинь». У матчі-повторенні фіналу минулорічного Кубка Волині підопічні Юрія Романчука досить довго вимучували перемогу над суперниками з «ДЮСШ-ВІК», однак три пізні голи від Дмитра Романюка, Назара Дрегеля та Максима Самойліча принесли ковельчанам упевнену «вікторію» – 4:0. «Стир» та «Шахтар» після нелегких перемог у своїх матчах підтягнулися до хорівської «Надії» та до кінця боротимуться з нею за другу сходинку таблиці в групі «Б».

Турнірна таблиця групи «Б» чемпіонату Волині після 10-го туру
Турнірна таблиця групи «Б» чемпіонату Волині після 10-го туру

Таким чином, до завершення першого етапу чемпіонату залишається чотири тури, а в обох групах потроху починають вимальовуватися розклади щодо подальшого розподілу команд для боротьби за першу та другу «вісімки» змагань.

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром