Гроші, гречка та домашні тварини: чим підкупляють виборців у Торчинській ОТГ

25 Квітня 2018, 07:00
Білборд з передвиборчою пропагандою 2632 Джерело: 6262
Білборд з передвиборчою пропагандою

Передвиборча кампанія в Торчинській об’єднаній громаді наближається до завершення. Вибори очільника  ОТГ та її  депутатів відбудуться уже 29 квітня.

Про це повідомляє телеканал Sfera-TV Lutsk.

В останній тиждень перед доленосними виборами, особи які претендують на посадові місця, як то кажуть, почали діяти. Відтак, нещодавно у інтернет-просторі з’явилась подібна інформація: начебто голоси торчинських виборців намагаються купити різними способами: хтось грошима, а хтось курчатами.

Ми вирішили з’ясувати чи справді в Торчинській ОТГ майбутні депутати вдаються до таких махінацій. На що почули як позитивні, так і негативні відгуки.

Як бачимо, вибори в ОТГ минають на тлі підкилимної боротьби і взаємних звинувачень. Проте, їх проведенню суттєво нічого не загрожує, зазначає голова Торчинської виборчої комісії Ольга Лукащук та переконує, що працюють у комісії з ранку до вечора. Також, голова комісії назвала кількість скарг від виборців під час проведення передвиборчої кампанії.

Наразі, майбутнє Торчинської об’єднаної територіальної громади в руках її мешканців: у голос вкласти власну позицію, або ж поставити галочку навпроти прізвища кандидата, який здобуває рейтинг грішми чи іншими подачками.

Читайте також: Керівник «Богдан Моторс» розповів про співпрацю з Луцькрадою

Який стан архітектурних пам'яток у Луцьку

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024