Луцький двір: мешканці Наливайка власними силами відбудували дитмайданчик

17 Березня 2016, 14:36
3813

На вулиці Наливайка небайдужі батьки відновили старі дитячі конструкції та придумали нові, щоб їхні діти могли почувати себе комфортно у власному дворі, а не шукали забав деінде.

Мешканці будинку № 10-А розповідають, що оновили дитячий майданчик  три роки тому. Спершу охочих самостійно облагородити територію навпроти будинку виявилося небагато. Згодом до роботи долучилося чимало жителів і з будинків № 8 та № 10. Підсобили й працівники «жеку».

Ініціативні мешканці розповідають, що кожен допомагав, чим міг: хто грошима, хто працею. Нині діти мають змогу не лише користуватися новими конструкціями, а й покататися на відремонтованій гірці, де бавилися ще їхні батьки. Розмальовували конструкції батьки разом зі своїми дітьми. Тепер фарбуванням займаються працівники «жеку».

Чи не єдиним мінусом дворової території жителі вважають дороги. Асфальтне покриття біля будинку не ремонтували з моменту будівництва багатоповерхівки.

«Дорогу зробили тоді, коли ми заселилися. А це було ще у 1974 році. Ям за той час чимало з’явилося», – ділиться місцева мешканка.

Особливо огріхи старого покриття помітні після дощу, коли дорогу повністю заливає водою.




Проте жителі все ж сподіваються, що стараннями ініціативної групи, у їхньому дворі покладуть асфальт уже найближчим часом.

«Як голова ініціативної групи з 2013 року веду переписку з міською радою. Лише в цьому році прибудинкову територію внесли до переліку об’єктів, які потребують ремонту», – зауважує депутат округу та мешканець будинку № 10-А Юрій Безпятко.









 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
17 Березня 2016, 17:17
Це фото до чи опосля? Що зроблено? Це ж якась клоака!
17 Березня 2016, 18:14
Таких дворів на жаль ще багато, але ремонтувати потрібно.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром