Якщо вас немає в інтернеті, то вас не існує

17 Березня 2016, 14:22
2250

«…саме з такими словами звертаються до мене замовники сайтів…» ‒ говорить викладач Наталія Слюсаревська.

Сьогодні дуже важко уявити собі життя без Інтернету. Кожен може представити себе у цій «павутині», створивши сайт, блог, сторінку чи ще щось. Як створюються сайти покроково та чим актуальна сьогодні web-розробка поділилася Наталія Слюсаревська - викладач-практик Волинської філії Комп’ютерної Академії ШАГ.

16 березня відбувся семінар на тему «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках інформатики», на якому були присутні представники усіх шкіл Луцька. З метою ознайомлення з новими технологіями, Наталія також поділилася з присутніми на семінарі новими трендами web-розробки, а також озвучила ТОП-10 інструментів для успішного web-дизайнера.

Сама ж Наталія має чималий досвід роботи у сфері web-розробки. Вона працювала на такі компанії, як: «Пан Курчак», «Кічкарівка», «Авіан», «Пелікан», «Пакко», «Медіа» та «Volwest Group». Як ствержує Наталя, будучи спеціалістом web-розробки, дуже легко знайти роботу з хорошим заробітком.

Сьогодні дуже мало закладів, які готують ІТ-спеціалістів, тим більше з вузькопрофільними спеціальностями. Комп’ютерна Академія ШАГ – найбільший навчальний заклад, який спеціалізується на комп’ютерній освіті, пропонує річні спеціалізовані курси за напрямком «Розробка та просування WEB-проектів», а також  «Розробка мобільних додатків під Android».

Адреса Академії: м. Луцьк, вул. Бойка, 1, бізнес-центр «Фабрика», (095) 609 58 38 та  (097) 114 52 50.

















 

Коментарі
14 Квітня 2016, 14:49
Дурдом, а не виступ. Все, що давно відомо, одні рекламації.
15 Травня 2016, 17:50
Що сказати....Для кого це розраховано? Для Гані та Степана з села. Люди нормальні це не зхавають.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром