Центр: чиновники пропонують продавцям квітів самим знайти собі інше місце торгівлі

21 Липня 2015, 14:13
5177

Після розгону жінок з квітами з-під магазину "Пано", що на проспекті Волі неподалік від ЦУМу, перший заступник міського голови Тарас Яковлев заявив, що більше на площі абсурду не буде, і торговцям тут не місце.

Яковлев нагадав, що муніципали ліквідовують у центрі Луцька незаконну стихійну торгівлю, - повідомляє Волинське агентство розслідувань з посиланням на сюжет "Аверсу".

У місті Луцьку є достатньо точок на ринку, де торгують квітами. Ви одні стоїте в центрі міста, порушуєте правила благоустрою, заважаєте пішоходам та велосипедистам. Шукайте нове місце - Глушець, Волі біля "Знання", але цього абсурду тут більше не буде, – Тарас Яковлев.

Стало відомо, що нещодавно на  засіданні виконавчого комітету пропонували перенести квітковий ринок на закинутий спортмайданчик біля парку, однак ідею відхилили, бо визнали, що продавці не погодяться - невигідне місце.

Проте баталії, які розгорнулись відучора, чомусь не стосуються квіткарів, які розтаборувалися в наметах на газоні за парканчиком. 

Якщо забирати, то всіх, і якщо дозволяти торгівлю, то так само всім, - виступають за рівність у правах торговці, яких розігнали.

Тепер панянок з букетами тут не побачиш.
Тепер панянок з букетами тут не побачиш.

Район. Луцьк тримав вас у курсі з моменту першого квіткового конфлікту, стежте за розвитком подій разом з нами.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39