На реконструкцію очисних споруд та колектора Луцьк може взяти кредит на десять мільйонів євро

21 Грудня 2023, 16:17
Фото ілюстративне 447
Фото ілюстративне

Депутати Луцькради підтримали проєкт рішення «Про здійснення місцевого запозичення в акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» у 2023 році».

Як повідомила директорка департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова, місцеве запозичення здійснюється з метою фінансування бюджету розвитку Луцької громади, а саме на поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Луцькводоканал» для здійснення заходів по проєкту «Реалізація інфраструктурних проєктів у сфері водопостачання та водовідведення». Про це йдеться на сайті Луцькради. 

Проєкт передбачає реконструкцію очисних споруд в селі Липляни та каналізаційного колектора по вулиці Карпенка-Карого, а також впровадження сучасних технологій водоочистки (KREVOX) на Дуб­нівському водозаборі Луцька.

Місцеве запозичення здійснюється шляхом залучення коштів кредиту у формі невідновлюваної кредитної лінії в акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» (АТ «Укрексімбанк»). Розмір кредиту – десять мільйонів євро на строк 60 місяців.

Читайте також: «Луцькводоканал» дофінансують з бюджету громади

 

 
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024