З нового семестру у луцьких школах зросте вартість харчування

18 Грудня 2023, 12:40
Луцька міська рада 775
Луцька міська рада

У Луцьку на засіданні виконкому затвердили нові грошові норми на безплатне харчування пільгових категорій школярів на другий семестр цього навчального року. 

Про це повідомляє кореспондентка Район.Луцьк.

Вартість порції зросте з 40 до 50 гривень для харчування дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, із малозабезпечених сімей, дітей з особливими освітніми потребами, переселенців та постраждалих  внаслідок воєнних дій, дітей військовослужбовців, зниклих безвісти та військовополонених тощо.

Для вихованців Навчально-реабілітаційного центру Луцької міської ради вартість харчування становитиме 60 гривень в день.

За словами директора департаменту освіти міської ради Віталія Бондара, норма вартості харчування збільшилася у звʼязку з ростом індексу інфляції.

Загалом вартість харчування у порівнянні першим семестром збільшиться у школах на 10 гривень, а у дитячих садочках — на 5 гривень.

У  навчальних закладах Луцької громади вже безкоштовно харчуються 127 дітей – сиріт та позбавлених батьківського піклування, 681 дитину із малозабезпечених сімей 214 дітей з особливими освітніми потребами, 882 переселенців та 74 дитини, чиї батьки загинули, захищаючи країну. Крім того, безкоштовне харчування отримують більше 260 вихованців Навчально-реабілітаційний центр Луцької міської ради.

Читайте такожЛуцький комбінат шкільного і студентського харчування облаштував у поліклініці кафе здорового харчування

 

 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024