«Використовують емоції військових», – Ігор Поліщук звинуватив «Свідомих» у тиску на інших депутатів

16 Грудня 2023, 13:24
Депутати фракції "Свідомі" 668
Депутати фракції "Свідомі"

Міський голова Луцька Ігор Поліщук опублікував заяву, у якій звинуватив депутатів фракції «Свідомі» у розхитуванні суспільства, підбурюванні військових та тиску на інших депутатів та нього самого.

Звернення зʼявилося у соцмережах Поліщука, сторінці у фейсбуці та телеграм-каналі, вранці 16 грудня. 

Його подаємо без змін. 

«Вчора усю Україну сколихнула новина про підрив трьох гранат депутатом під час засідання сесії Керецьківської сільської ради Закарпатської області, внаслідок чого постраждало 26 людей. 

Чи можемо ми повністю покладати вину за цей інцидент на вказаного громадянина? Так. Але й цілком очевидно, що до цього вчинку, як і в більшості подібних випадків, його накручували й спонукали люди, які переслідували власні політичні або інші інтереси.

І в нашій громаді теж є такі, які використовують емоції військових, їх втому та біль від побаченого й відчутого, у власних, навіть не політичних, а виключно комерційних інтересах.

Йдеться про фракцію так званих Свідомих, які в інтересах свого власника Покровського прагнуть будь-якою ціною вирішити питання забудови поруч з парком 24-поверхівками ділянок з кримінальною історією за адресою вул. Архітектора Метельницького, 3. Площею майже 2 гектари. Вирішення цих питань, власне, і є єдиною мотивацією їх існування в раді.

Нагадаю, що рішенням Волинського окружного адміністративного суду був задоволений позов прокуратури щодо скасування незаконної зміни цільового призначення земельної ділянки на вулиці Архітектора Метельницького, 3 у Луцьку, власником якої є Покровський. Щодо іншої ділянки рішення про зміну цільового призначення виносилось на сесію 9 разів, але жодного разу не здобуло схвалення з причин повної невідповідності інтересам міста.

Саме власник цих депутатів та вони самі, намагаючись чинити тиск на міського голову та депутатів щодо вирішення питання по вищевказаних ділянках, є режисерами та співучасниками нещодавніх абсурдних вистав на останній сесії міськради, і вони ж розхитують суспільство та підбурюють військових до таких небезпечних вистав на прийдешній сесії. Саме вони намагаються зупинити нормальну життєдіяльність міста, висуваючи абсолютно нереальні вимоги щодо формування бюджету наступного року. І це при тому, що Луцька міська рада маючи вельми скромні доходи є одним з лідерів з підтримки ЗСУ в Україні.

Звертаюсь до негідників з фракції Свідомих – Шкітер, Надточій, Лучик, Наход, Хаймик і Маруняк. Військові самі все прекрасно розуміють, бачать і знають, хто яку мету переслідує і хто як допомагає. І хто яким чином хоче використати їх у власних інтересах. 

А ворожнечу і зло, яке ви намагаєтесь посіяти, ви ж і пожнете, тільки у кратному розмірі», – написав Поліщук.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром