Набережна: горить трава

16 Березня 2016, 18:23
2907

На вулиці Набережній поблизу річки Стир попри заборону підпалили суху траву.

Начальник Луцького міськрайонного відділу управління ДСНС України у Волинській області Василь Оліфарчук розповів, що лучани часто порушують закон, ігноруючи заборону про випалювання сухої трави.

«Ми щоденно спільно з екологічною інспекцією здійснюємо рейди. Але ось по вулиці Набережній важко зловити порушника. Ми контролюємо ситуацію і часто попереджаємо в засобах масової інформації про заборону спалювання. Це питання постійно знаходиться на контролі», – розповів Василь Оліфарчук.

В управлінні муніципальної поліції міста Луцька розповідають, що оперативно реагують на всі звернення громадян щодо спалювання трави, оскільки така діяльність заборонена.

Наразі бригаду муніципалів відправлять на місце пожежі, аби вирішити проблему.

 









 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
17 Березня 2016, 09:59
Не тільки на вулиці Набережній спалюеться суха трава,а ще по ночах горить заповідник Гнидавське Болото,а це майже центр міста!Якась одна людина навмисно виходить вночі та здійснюе навмисний підпал.Дим заволікае вікна,дихати нема чим,я вже не коментую яку невиправну шкоду для природи приносить діяльність цього горе-партизана, невже поліція неможе зловити того негідника!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром