У центрі Луцька показали військові трофеї, щоб зібрати гроші на авто та дрон для ЗСУ

14 Грудня 2023, 18:30
Виставка у центрі Луцька 516
Виставка у центрі Луцька

У Луцьку військові із Кам'янського Дніпропетровської області влаштували виставку військових трофеїв, аби зібрати гроші на автівку та дрон для Збройних Сил України.

У пересувній експозиції 14 грудня лучанам показали бронежилети, шоломи, використані гільзи та стенд із фотознімками зі передової, розповів Суспільному військовий-волонтер Андрій Мазур.

«Збираєм кошти, купуємо автівки, квадрокоптери за кордоном, там набагато дешевше. На особистому прикладі знаємо, що хлопцям потрібно. Автівка і квадрокоптер — це розмінні монети», — зазначив Андрій Мазур.

Зі слів ініціатора акції, разом з побратимом тричі їздили обласними центрами України і збирали гроші на потреби військовослужбовців.

Перехожий Павло Скшетуський каже: задонатив у скриньку, що є на вуличній виставці, бо певен — допомагати армії — обов'язок кожного.

«Я сам теж роблю, буржуйки варимо по вихідним, грошима помагаємо, машини купляємо, всі що роблять, хтось воює, хтось на місці робить», — говорить лучанин.

Марії Кобиць — 83. Жінка розповіла: зупинилася біля фотостенду, бо переживає за сина, який зараз на передовій.

«З першого дня мій син пішов добровільно. Вони зібрались хлопці такі. Я кажу – сину, він каже: «мамо, треба всім іти», — каже пенсіонерка.

Зі слів Андрія Мазура, 16 грудня волонтери разом із військовими поїдуть у місто Рівне.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024